.

: MER OM STEIN
Stavanger Geologiforening
Foreningen er kjernen i steinmiljøet i Sør-Rogaland og har aktiviteter på flere områder. En av disse er turer der medlemmene går på stein- og mineraljakt. Foreningen har egne lokaler i Stavanger friluftssenter på Stokka i Stavanger.

Medlemsmøter tirsdag kl. 19.00–21.00.

Er det noe du lurer på, kom innom Sliperiet - eller ring. Du finner også informasjon på nettsidene til Stavanger Geologiforening

Høstens program - 2017
Vi starter opp med møtene tirsdag 15. august. Da ser vi på sommerens steinfangster – med godt rom for gjensidig beundring.

På de ukentlige tirsdags-møtene tar vi opp ulike temaer. Spesielt ser vi fram til Hallsteins foredrag 7. november om kunstige mineraler. Her blir det mye å lære.

Søndag 10. september er det Geologiens Dag med mange aktiviteter for store og små.

Et høydepunkt blir 21. november med fest i høve vårt 40 års jubileum.

Slipekurset starter opp 19. september. Det går over seks ganger og avsluttes 31. oktober. Kurset har igjen noen få ledige plasser.

Vel møtt til en steinfin høst!

Lokaler
Foreningen og klubben holder til i Stavanger friluftssenter på Stokka – i vakre omgivelser ved Store Stokkavatn.

Se kart her.

Her har foreningen stor samling og utstilling av stein, bergarter, mineraler, fossiler osv. Videre er det bibliotek, møtelokaler og rom for saging og sliping av stein. Alt står til disposisjon for medlemmene som er flittige til å bruke fasilitetene.

Gjennom året er det flere åpne arrangementer for byens befolkning og andre interesserte.


Lyst til å bli med? Nærmere informasjon og eventuell påmelding, i Sliperiet.