.

: MER OM STEIN
Stavanger Geologiforening
Foreningen er kjernen i steinmiljøet i Sør-Rogaland og har aktiviteter på flere områder. En av disse er turer der medlemmene går på stein- og mineraljakt. Foreningen har egne lokaler i Stavanger friluftssenter på Stokka i Stavanger.

Medlemsmøter tirsdag kl. 19.00–21.00.

Er det noe du lurer på, kom innom Sliperiet - eller ring. Du finner også informasjon på nettsidene til Stavanger Geologiforening

Vårens program - 2018
Vi starter opp med første møte tirsdag 9. januar. På tirsdagsmøtene utover våren tar vi opp aktuelle tema om mineraler, krystaller osv. Den tradisjonelle pinseturen til aktuelle lokaliteter er under planlegging.

Høydepunkter blir dessuten:
- søndag 29. april med Åpent Hus med en rekke aktiviteter.
- søndag 6. mai er det fellesarrangementet Naturdagen.

Slipekurs starter tirsdag 13. februar. Kurset går over seks tirsdagskvelder fra kl 19.00 til 21.00. Det holdes i klubblokalet på Stavanger friluftsenter på Stokka, Gustav Vigelands vei 86. Det er kun plass til fem deltakere – så vær raskt ute. Bindende påmelding i Sliperiet – eller telefon 907 46 885.

Nærmere informasjon og eventuell påmelding i Sliperiet.

Lokaler
Foreningen og klubben holder til i Stavanger friluftssenter på Stokka – i vakre omgivelser ved Store Stokkavatn.

Se kart her.

Her har foreningen stor samling og utstilling av stein, bergarter, mineraler, fossiler osv. Videre er det bibliotek, møtelokaler og rom for saging og sliping av stein. Alt står til disposisjon for medlemmene som er flittige til å bruke fasilitetene.

Gjennom året er det flere åpne arrangementer for byens befolkning og andre interesserte.


Lyst til å bli med? Nærmere informasjon og eventuell påmelding, i Sliperiet.